Внимание Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Canary 22mic carded wool B183-1, 50gr.

1.70 
Ask a question
Тегло: 0.05 kg
22 артикул(и)
+

Минимално количество за "Canary 22mic carded wool B183-1, 50gr." e 2.

Австралийска дарашка вълна, произведена във фабрика Екохоби от висококачествена суровина.
 
Минималното количество за поръчка е 2 бр.
 
Австралийска дарашка вълна от Екохоби е с много вискоко качество и няма аналози на пазара, тъй като се произвежда по специална технология на многобройното ресане (обикновената дарашка въла е ресана само веднъж, затова изглежда като вата, има определено количество от тревни примеси, мъртви и къси влакна). Платната на нашата дарашка вълна не изглеждат като вата, те са идеално чисти и с еднаква дължина на косъма, не по-малко от 6 см. При мокро плъстене няма да късате платното на малки парчета при подреждането. Лесно можете да отделите целият слой с нужната ви дебелина и да го сложите върху кройката. Това ще ви спести много време при подреждането и ще ви даде качествен и красив филц в готовият му вид.

С нашата вълна се работи по-бързо, по-удобно, абсолютно няма мъртви влакна, при мокро плъстене не падат малките косъмчета и т.н.
Вълната е боядисана с устойчиви Швейцарски бои съгласно екостандарта на ЕС, чудесно взаимодейства с всички натуральни прежди, влакна и платове.
 
Предназначение: мокро и сухо плъстене, създаване на играчки, чанти, пантофи, интериорни предмети и т.н.
Цената е без ДДС.

Няма намерени мнения

Напиши отзив